RAW Antivirus pro

RAW Antivirus biedt maximale bescherming van alle virussen die tot nu toe bekend zijn, waaronder de Trojaanse paarden en Spyware voor Windows besturingssystemen.

RAW Antivirus biedt actieve bescherming tegen alle bedreigingen en combineert geavanceerde antivirus en anti spyware technologieën om te zorgen voor een volledige veiligheid. RAW Antivirus blokkeert en waarschuwt wanneer er een bedreiging wordt gedetecteerd.

RAW Antivirus beschikt over een gemakkelijk installatieproces met vele beveiligingsopties en waarschuwt, evenals blokkeert eventuele binnenkomende e-mail bedreigingen door deze in quarantaine te plaatsen.

RAW Antivirus biedt volledige bescherming tegen online bedreigingen tegen een fractie van de processorbelasting vanwege zijn geavanceerde detectie motor en algoritmen.

RAW Antivirus scant automatisch een computer voor bedreigingen door een vooraf ingesteld schema maar ook de extra hulpprogramma’s en functies zoals het beveiligde bestanden verwijderaar, geschiedenis opschoner en opstart manager om je computer te helpen met het beschermen en het goed laten functioneren.

Antivirus combineert geavanceerde antivirus- en anti-spyware technologieën om te zorgen voor een volledige beveiliging en privacy!

RAW Antivirus Highlights

Meerdere detectiemethoden en geavanceerde algoritmen om te controleren en te beschermen tegen bekende virussen en malware

Actieve bewaking en real-time bescherming!

download nu! Bestel nu!

Probeer nu 30 dagen gratis!

Per maand €3,65 -Per jaar €39,95

Logo's Windows xp, vista, windows 7, windows 8, windows 10

RAW Antivirus Functies

Alles in één PC Beveiliging

RAW Antivirus detecteert en verwijdert virussen, spyware, rootkits, bots, Trojaanse paarden en alle andere soorten internet beveiligingsproblemen. Antivirus is een alles-in-één bescherming computersoftware die je computer veilig houdt, je privacy beschermd en onderhoudt de integriteit van je informatiebeveiliging te allen tijde.

Real time actieve monitoring en bescherming!

RAW Antivirus maakt gebruik van meerdere detectiemethoden en geavanceerde algoritmen om te controleren en te beschermen tegen online en lokale veiligheidskwesties, met inbegrip van alle bekende virussen en hacking typen, dit in real-time.

Geplande scans

RAW Antivirus planner is een instelling waarmee je automatisch op geplande tijden kunt scannen en kunt kiezen voor een proactieve real-time bescherming van je computer. De combinatie van de RAW Antivirus planner biedt je een maximale 24/7 veiligheidsstaat.

Ransomware bescherming

RAW Antivirus detecteert en verwijdert alle bekende ransomware voordat het actie kan ondernemen en schade kan toebrengen aan je PC.

Scanner beveiliging

Met één van de meest uitgebreide database bedreigingen tot nu toe. RAW Antivirus scant, vindt en elimineert vele bedreigingen die andere producten in de industrie niet blijken te detecteren. RAW Antivirus databases en virus beschrijvingen blijven actueel door dagelijkse verschillende bronnen en houdt de status van je computer optimaal beschermd.

Automatische updates

Wanneer nodig wordt de virus, spyware en malware database automatisch bijgewerkt! Dit betekent dat je nooit zorgen hoeft te maken wanneer het is up-to-date is.

Veilig bestanden verwijderen

RAW Antivirus voegt een “Bestanden wisser optie toe aan van je pictogrammen menu en hiermee kun je permanent alle sporen van een bestand verwijderen en zorgt ervoor dat het echt volledig is verwijderd uit je systeem.

RAW antivirus biedt bescherming van alle tot nu toe bekende virussen, Trojaanse paarden, malware en spyware

Je computer beschermen tegen virussen en malware!

download nu! Bestel nu!

Probeer nu 30 dagen gratis!

Per maand €3,65 -Per jaar €39,95

Logo's Windows xp, vista, windows 7, windows 8, windows 10

Bestel RAW Antivirus vandaag nog!

Deel met je netwerk